Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ & ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ

Η ιστορία μου είναι η ιστορία σου

Γνωρίζεις ότι το δέρμα σου είναι το μεγαλύτερο όργανο του σώματός μας και ως εκ τούτου, χρειάζεται καθημερινή φροντίδα για να παραμείνει νεανικό και υγιές χωρίς σημάδια και κηλίδες;

Οι συνήθειες που αναπτύσσεις σε νεαρή ηλικία, είναι αυτές που διατηρείς σε όλη σου τη ζωή. Με άλλα λόγια, εάν ξεκινήσεις να φροντίζεις το δέρμα σου από μικρή ηλικία θα θέσεις τα θεμέλια για τα επόμενα χρόνια και δεν θα χρειαστεί να αντισταθμίσεις τον χαμένο χρόνο όταν εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια της – αναπόφευκτης – γήρανσης του δέρματος! Όλοι –  ανεξαιρέτως – οι δερματολόγοι συμφωνούν ότι το υγιές δέρμα είναι υπέροχο δέρμα για μια ζωή!

Δεν είναι τυχαίο λοιπόν ότι η μητέρα μου επέμενε να φροντίζω το ευαίσθητο δέρμα μου από νεαρή ηλικία. Όταν ήμουν πιο μικρή, δεν μπορούσα να καταλάβω πλήρως την επιμονή αυτή της μητέρας μου, αλλά καθώς μεγάλωνα, άρχισα σιγά σιγά να αντιλαμβάνομαι τα οφέλη της χρήσης προϊόντων περιποίησης δέρματος, βλέποντας με τα ίδια μου τα μάτια πόσο πιο υγιής ήταν και φαινόταν η επιδερμίδα μου. Πόσο δίκιο είχε τελικά η μητέρα μου!

Έτσι, στα χρόνια του λυκείου, μού έγινε πλέον σαφές ότι το ερώτημα δεν ήταν εάν θα έπρεπε να χρησιμοποιώ προϊόντα περιποίησης δέρματος. Το σωστό ερώτημα  έπρεπε να είναι: «Ποια προϊόντα περιποίησης δέρματος να χρησιμοποιήσω;».

Εδώ είναι που τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν.

Σημαντικό κριτήριο επιλογής είναι τι περιέχει κάθε προϊόν. Με λίγα λόγια, ποια είναι τα συστατικά που συνθέτουν ένα προϊόν. Όμως, εξίσου σημαντικό κριτήριο θα έπρεπε να είναι και ποια συστατικά δεν περιέχονται σε ένα προϊόν περιποίησης δέρματος.  Εάν όμως ισχύουν τα παραπάνω, τότε γιατί υπάρχουν στις μέρες μας τόσα πολλά προϊόντα που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν στις συνθέσεις τους συστατικά που είναι «ύποπτα», που βλάπτουν το δέρμα μας και που δεν σέβονται το περιβάλλον;

Επίσης, γιατί υπάρχουν -στην κυριολεξία- χιλιάδες διαφορετικά προϊόντα στην αγορά;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι νέοι σαν εσένα και εμένα δυσκολεύονται να επιλέξουν.

“Η ζωή είναι αρκετά περίπλοκη. Δεν χρειάζεται να κάνουμε και την περιποίηση του δέρματος περίπλοκη.”

Και το πιο σημαντικό ξέρεις τι είναι; Ότι δεν μπορούσα να βρω κάτι που δημιουργήθηκε για μένα, για τις ανάγκες του δέρματός μου! Οι κρέμες της μαμάς σου μπορεί να είναι πράγματι πολύ καλές και αποτελεσματικές, δεν παύουν όμως να είναι φτιαγμένες για μεγαλύτερες γυναίκες (συγγνώμη μαμά!), όχι για εσένα! Το νεανικό δέρμα – ξηρό, ευαίσθητο, λιπαρό ή κανονικό, έχει διαφορετικές ανάγκεςΜάθε περισσότερα σχετικά με τις ανάγκες της νεανικής επιδερμίδας και γιατί σε συμβουλεύουμε να ξεκινήσεις την περιποίηση δέρματος από μικρή ηλικία

Η πρώτη μου σκέψη λοιπόν ήταν να δημιουργήσω κάτι δικό μου. Μία σειρά προϊόντων περιποίησης δέρματος για νέους ανθρώπους, εμπνευσμένη από ένα νέο άτομο, εμένα.

Αποφάσισα λοιπόν να προσεγγίσω τη μαμά μου και τη φίλη της. Η μαμά μου εργαζόταν σε συμβουλευτικές υπηρεσίες στο Λονδίνο και η φίλη της – που έχει επίσης μία κόρη – είχε μεγάλη εμπειρία στο Marketing και PR, προωθώντας κορυφαία παγκοσμίως προϊόντα περιποίησης δέρματος. Οι δύο τους ίδρυσαν την εταιρία και δημιούργησαν τα προϊόντα. Εκείνες λοιπόν έχουν κάνει όλη τη δουλειά, εγώ απλώς τους είπα ποια ήταν η επιθυμία μου, τι ήθελα και πως το ήθελα!

Ήθελα φυτικά, θρεπτικά, φυσικά και αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης δέρματος, χωρίς βλαβερά συστατικά, που να ενυδατώνουν και να θρέφουν το δέρμα μου, διατηρώντας το υγιές και χωρίς σημάδια και κηλίδες. Ήθελα μία σειρά προϊόντων περιποίησης δέρματος που αναγνωρίζει την ανάγκη μου για απλούστευση και όχι πολυπλοκότητα, σέβεται το περιβάλλον, δεν με παραμυθιάζει με ισχυρισμούς, χαρίζει στο δέρμα μου υπέροχη όψη και έχει καλή σχέση ποιότητας – τιμής.

Και κάπως έτσι, γεννήθηκε η Young Carpo.

Για νέους ανθρώπους,
εμπνευσμένη από ένα νέο άτομο

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΜΑΤΙΩΝ crystal clear

Φύλλο ελιάς* & Τσάι του βουνού*
Όλοι οι τύποι δέρματος
Ιδανικό για λιπαρό δέρμα, με τάση για ατέλειες
*Οργανικής καλλιέργειας

19.00

150 ml / 5.07 fl.oz

ΘΡΕΨΗ

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ seas the day

Φύλλο ελιάς* & φλοιός μεσογειακού πεύκου
Όλοι οι τύποι δέρματος
Ιδανική για λιπαρό δέρμα, με τάση για ατέλειες
*Οργανικής καλλιέργειας

25.00

50 ml / 1.69 fl.oz

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ & ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ better together

Φύλλο ελιάς* & Σταφυλοκουκουτσέλαιο*
Όλοι οι τύποι δέρματος
Ιδανική για λιπαρό δέρμα, με τάση για ατέλειες
*Οργανικής καλλιέργειας

22.00

50 ml / 1.69 fl.oz

ΑΠΟΛΑΥΣΗ

PRIMER ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΟΡΩΝ & ματ αποτελεσμα got you covered

Φύλλο ελιάς* & Μαστίχα
Όλοι οι τύποι δέρματος
Ιδανική για λιπαρό δέρμα, με τάση για ατέλειες
*Οργανικής καλλιέργειας

31.00

50 ml / 1.69 fl.oz