FAQ

Γεια σου!
Είμαστε εδώ για να λύσουμε τις απορίες σου και να κάνουμε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα (εάν δεν είναι ήδη!). Εάν λοιπόν αισθάνεσαι ότι χρειάζεσαι επιπρόσθετη πληροφόρηση για την Young Carpo, τα προϊόντα και τις πολιτικές της που δεν βρήκες σε άλλο σημείο στην ιστοσελίδα μας, εδώ θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι.

Πληροφορίες για τα προϊόντα μας & τα συστατικά τους

Πώς αναπτύσσονται τα προϊόντα της Young Carpo;plusminus

Συνεργαζόμαστε με χημικούς και κοσμετολόγους οι οποίοι διεξάγουν εδώ και πολλά χρόνια έρευνες πάνω σε πρωτοποριακά συστατικά αναπτύσσοντας προϊόντα περιποίησης δέρματος για μεγάλες εταιρείες.

 

Το κύριο συστατικό όλων των συνθέσεών μας είναι εκχύλισμα φύλλου ελιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν χρησιμοποιούμε οποιοδήποτε εκχύλισμα φύλλου ελιάς, αλλά εκχύλισμα που προέρχεται από το φύλλο της Κολοβής ποικιλίας ελιάς της Λέσβου. Το συγκεκριμένο εκχύλισμα έχει πολύ υψηλό ποσοστό ελευρωπαΐνης και ελαιασίνης, δύο εξαιρετικά ευεργετικών βιοδραστικών ενώσεων με αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές, αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.

 

Μελετήσαμε τα ευρήματα μίας πρόσφατης έρευνας που διεξήχθη από το Τμήμα Αναλυτικής Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.) και τον επιστημονικό διευθυντή, Νικόλαο Θωμαΐδη σε συνεργασία με την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Στην έρευνα αυτή πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σύγκριση των βιοδραστικών ενώσεων μεταξύ διαφορετικών ποικιλιών ελιάς. Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της εν λόγω έρευνας, η ποικιλία ελιάς με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες -συμπεριλαμβανομένων της ελευρωπαΐνης και ελαιασίνης- ονομάζεται Κολοβή και φυτρώνει στο νησί της Λέσβου.

 

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το συγκεκριμένο εκχύλισμα δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει την αδιαμφισβήτητη επιλογή μας για όλες τις συνθέσεις μας. Είναι το «σταρ» συστατικό μας γιατί, χωρίς αμφιβολία, αποτελεί μία «υπερτροφή», ένα superfood για το δέρμα σου! Πράγματι, εάν το ελαιόλαδο είναι «υγρός χρυσός», ειλικρινά πιστεύουμε ότι το συγκεκριμένο εκχύλισμα φύλλου ελιάς είναι πλατίνα!

 

Δεν ήταν όμως αρκετό για εμάς να αξιοποιήσουμε απλώς τα αποτελέσματα της έρευνας, χρησιμοποιώντας φύλλο ελιάς της Κολοβής ποικιλίας της Λέσβου. Θέλαμε να το πάμε ένα βήμα παρακάτω. Πραγματοποιήθηκαν περαιτέρω αναλύσεις από την ομάδα του Καθηγητή Νικόλαου Θωμαΐδη και όλα τα αποτελέσματα της έρευνας χρησιμοποιήθηκαν από μία ομάδα χημικών αναλυτών και χημικών μηχανικών που συνεργάζονται στενά με το τμήμα χημικών μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Στόχος μας ήταν να αναπτύξουμε ένα εκχύλισμα που να περιέχει τη μέγιστη ποσότητα ελευρωπαΐνης και ελαιασίνης, ενώ παράλληλα παράγεται με βιώσιμο τρόπο.

Από που προμηθεύεστε τα συστατικά σας;plusminus

Τα βασικά ενεργά συστατικά των προϊόντων μας προέρχονται από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, από τις ακόλουθες ελληνικές περιοχές: Φύλλο ελιάς από τη Λέσβο (βιολογικής καλλιέργειας), τσάι βουνού Ολύμπου, σταφυλοκουκουτσέλαιο από τη Σάμο (σταφύλι βιολογικής καλλιέργειας), μαστίχα από τη Χίο, περλίτη από τη Μήλο.

 

Υπάρχουν φυσικά πολλά άλλα συστατικά γνωστά για τις εξαιρετικές τους ιδιότητες, τα οποία δεν είναι ελληνικά, όπως η aloe vera, αλλά τα «σταρ» συστατικά είναι ελληνικά.

Έχω ευαίσθητο δέρμα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα της Young Carpo;plusminus

Φυσικά και μπορείς. Τα προϊόντα μας έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα το ευαίσθητο δέρμα. Στην απίθανη περίπτωση που κάποιο προϊόν σού δημιουργήσει ελαφρύ ερεθισμό,  απλώς ξέπλυνέ το και ενημέρωσέ μας. Ενδέχεται το δέρμα σου να μην είναι συνηθισμένο σε φυσικά προϊόντα και να χρειάζεται λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί. Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Τα προϊόντα μας είναι απόλυτα ασφαλή και περιέχουν φιλικά προς το δέρμα συστατικά.

Έχω ακμή. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα της Young Carpo;plusminus

Ναι, μπορείς, άφοβα!  Σχεδιάσαμε τα προϊόντα μας έχοντας ως βασική προτεραιότητα να είναι κατάλληλα για ευαίσθητα δέρματα ή δέρματα με τάση ακμής.  Έτσι, όλα  τα προϊόντα μας περιέχουν συστατικά που έχουν αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές, αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες, ώστε να είναι κατάλληλα για δέρμα επιρρεπές στην ακμή ή / και σε ατέλειες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν παράλληλα με τη φαρμακευτική αγωγή  που σου έχει δώσει ο δερματολόγος σου για τη θεραπεία της ακμής, αλλά από μόνα τους δεν αποτελούν θεραπεία.

Τα προϊόντα της Young Carpo είναι μη φαγεσωρογόνα;plusminus

Ναι, όλα τα προϊόντα μας είναι μη φαγεσωρογόνα. Εξάλλου, δεν θα μπορούσε παρά να είναι βασική προτεραιότητα για εμάς, εφόσον τα προϊόντα μας απευθύνονται σε νέους ανθρώπους.  Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιούμε συστατικά που μπορεί να προκαλέσουν απόφραξη των πόρων. Αντιθέτως, χρησιμοποιούμε συστατικά που διασφαλίζουν ότι οι πόροι σου παραμένουν ανοιχτοί και καθαροί, ενώ παράλληλα προστατεύουν το δέρμα σου από περιβαλλοντικούς ρύπους.

Έχω έκζεμα. Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα προϊόντα της Young Carpo;plusminus

Δεν χρησιμοποιούμε τίποτα στα προϊόντα μας που μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό ή την αίσθηση ότι το δέρμα σου σε «τραβάει». Αντιθέτως, χρησιμοποιούμε συστατικά που εμποδίζουν τη φλεγμονή, ηρεμούν και καταπραΰνουν το δέρμα, όπως το φύλλο ελιάς, ο φλοιός μεσογειακού πεύκου, το σταφυλοκουκουτσέλαιο, η αλόη βέρα και η προβιταμίνη Β5, μεταξύ άλλων. Εάν έχεις  έκζεμα γνωρίζεις καλά πόσο σημαντικό είναι να διατηρείς το δέρμα σου ενυδατωμένο, αποφεύγοντας προϊόντα που ξηραίνουν την επιδερμίδα σου. Συνέχισε να χρησιμοποιείς τα προϊόντα μας και θα δεις βελτίωση. Εάν συμβουλεύεσαι δερματολόγο για το έκζεμά σου, ζήτησέ του να ρίξει μια ματιά στα συστατικά μας. Είμαστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιαστεί!

Γιατί επιλέξατε φύλλο ελιάς;plusminus

Η θρεπτική αξία του ελαιόλαδου είναι γνωστή. Τα φύλλα της Κολοβής ποικιλίας  που έχουν χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή του εκχυλίσματός μας έχουν πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε ελευρωπαΐνη και ελαιασίνη, δύο εξαιρετικά ευεργετικές βιοδραστικές ενώσεις με αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές, αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Είναι τα προϊόντα της Young Carpo vegan;plusminus

ΝΑΙ! Δεν χρησιμοποιούμε κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης. Τόσο απλά!

Τα προϊόντα της Young Carpo δοκιμάζονται σε ζώα;plusminus

Σε καμία περίπτωση! Ποιοι δοκιμάζουν τα προϊόντα τους σε ζώα τη σημερινή εποχή; Ούτε οι τελικές συνθέσεις μας, ούτε τα συστατικά μας δοκιμάζονται σε ζώα.

Χρησιμοποιείτε φυσικά ή συνθετικά αρώματα στις συνθέσεις σας;plusminus

Δεν υπήρξε ούτε μία στιγμή το δίλημμα χρήσης φυσικών ή συνθετικών αρωμάτων. Παρόλο που τα φυσικά αρώματα κοστίζουν πολύ περισσότερο από τα συνθετικά, για εμάς, η επιλογή φυσικού αρώματος ήταν μονόδρομος. Δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για φυσικά προϊόντα και να μην επιλέξουμε φυσικό άρωμα για τις συνθέσεις μας. Μια μυρωδιά μπορεί να «χαραχτεί» για πάντα στη μνήμη μας φέρνοντάς μας στο μυαλό δυνατές εικόνες και συναισθήματα. Κι εμείς θέλουμε να έχεις τις καλύτερες αναμνήσεις, με φυσικό τρόπο! Έτσι, επιλέξαμε για όλα μας τα προϊόντα, ένα χαρακτηριστικό, μοναδικό, φυσικό άρωμα. Ένα εντυπωσιακό μείγμα αρώματος μεσογειακών εσπεριδοειδών και φρεσκοκομμένου χόρτου.

Είναι τα προϊόντα της Young Carpo φιλικά προς το περιβάλλον;plusminus

Φυσικά και είναι! Όλα τα μέρη των συσκευασιών μας είναι πλήρως ανακυκλώσιμα, με εξαίρεση την αντλία του αφρού καθαρισμού προσώπου μας “Crystal clear”, η οποία όμως μπορεί να ξαναχρησιμοποιηθεί. Είμαστε περήφανοι για την περιβαλλοντική μας δέσμευση. Εάν επιθυμείς περισσότερη ενημέρωση σχετικά με τις πράξεις μας, επισκέψου τη σελίδα βιωσιμότητάς μας. Εκεί θα δεις επίσης, πως μπορείς κι εσύ να συμβάλλεις στο να γίνουν οι δήμοι μας πιο ενεργοί έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να επωφεληθείς μίας 10% έκπτωσης για την επόμενη αγορά σου.

Ποια είναι η διάρκεια ζωής των προϊόντων της Young Carpo;plusminus

Τα προϊόντα μας έχουν διάρκεια ζωής 30 μηνών από την ημερομηνία παραγωγής τους. Από τη στιγμή όμως που ανοίξεις τη συσκευασία, όλα τα προϊόντα θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν εντός 12 μηνών.

Χρησιμοποιώ ένα καθαριστικό για τα σπυράκια μου που συνιστά ο δερματολόγος μου, αλλά αισθάνομαι το δέρμα μου πολύ ξηρό, με «τραβάει». Υπάρχει κάτι που μπορώ να χρησιμοποιήσω για να την ενυδατώσω;plusminus

Φυσικά! Αρκετοί πελάτες μας χρησιμοποιούν προϊόντα που έχουν συνταγογραφηθεί από τον δερματολόγο τους. Κάποιες φορές, τα προϊόντα αυτά μπορεί να κάνουν το δέρμα σου να αισθάνεται ξηρό, μη ενυδατωμένο. Η ενυδατική κρέμα “Seas the day” θα εξισορροπήσει την ξηρότητα και το πρόσωπό σου θα είναι και θα φαίνεται φρέσκο ​​και ενυδατωμένο.

Μου αρέσει το γεγονός ότι η ενυδατική κρέμα έχει ελαφριά υφή, αλλά είναι αποτελεσματική;plusminus

Φυσικά και ναι! Το “Seas the Day” περιέχει εκχύλισμα φύλλου ελιάς, φλοιού μεσογειακού πεύκου και σταφυλιού. Σε συνδυασμό με καταπραϋντικά και αναπληρωτικά έλαια και βούτυρα, αυτά τα ενεργά φυσικά συστατικά, διασφαλίζουν ότι το δέρμα σου παραμένει ενυδατωμένο και απαλό, ενώ ταυτόχρονα παρέχουν προστασία από τις ελεύθερες ρίζες. Όλα αυτά, σε μια ελαφριά σύνθεση για να μην έχεις την αίσθηση ότι φράζει τους πόρους σου, όπως θα έκανε μία κρέμα πιο πλούσια σε υφή. Φαντάσου ότι είναι σαν ένα ελαφρύ πέπλο που σε προστατεύει από τους περιβαλλοντικούς «κακούς».

Τι είναι αυτό που κάνει τον αφρό καθαρισμού “Crystal clear” διαφορετικό και πιο αποτελεσματικό από άλλα, παρόμοια προϊόντα;plusminus

Αυτή είναι μία από τις αγαπημένες μας ερωτήσεις… Τα περισσότερα καθαριστικά προσώπου περιέχουν μεγάλη ποσότητα νερού. Στο “Crystal Clear” αντικαταστήσαμε μεγάλο μέρος του νερού με εκχύλισμα τσαγιού του βουνού  από τον Όλυμπο. Επομένως, αντί να έχεις  υψηλή περιεκτικότητα ενός «ανενεργού» συστατικού, έχεις ένα εξαιρετικά δραστικό συστατικό. Το τσάι του βουνού είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, επομένως ελέγχει την υπερβολική λιπαρότητα και προστατεύει το δέρμα σου από τις περιβαλλοντικές τοξίνες που φράζουν τους πόρους σου. Το αποτέλεσμα; Μια πιο καθαρή, πιο λαμπερή επιδερμίδα!

Γιατί 2 σε 1 κρέμα απολέπισης & μάσκα;plusminus

Γιατί να χρησιμοποιείς δύο ξεχωριστά προϊόντα όταν μπορείς να έχεις ένα προϊόν που συνδυάζει και τα δύο και έχει εξίσου καλά αποτελέσματα; Είμαστε θερμοί υποστηρικτές των πολυλειτουργικών προϊόντων, όπου αυτό είναι βεβαίως εφικτό. Η ζωή μας είναι αρκετά περίπλοκη. Δεν χρειάζεται να κάνουμε και την περιποίηση δέρματος εξίσου περίπλοκη.  Όταν χρησιμοποιείται ως κρέμα απολέπισης, το “Better together” καθαρίζει και αποτοξινώνει το δέρμα σας, απομακρύνοντας απαλά τα νεκρά κύτταρα και προστατεύοντας την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες χωρίς όμως να επηρεάζει το φυσικό σμήγμα, κάνοντάς σε να νιώθεις ότι σε «τραβάει» το δέρμα σου. Αλλά εάν θέλεις να επωφεληθείς πλήρως από αυτό το 2 σε 1 προϊόν, γιατί να μην το χρησιμοποιήσεις αρχικά ως κρέμα απολέπισης και στη συνέχεια να το αφήσεις λίγο παραπάνω για  να απολαύσεις ταυτόχρονα και τα οφέλη μιας μάσκας, όπως η καταπράυνση των ερεθισμών και η ενεργοποίηση αποκατάστασης της επιδερμίδας;  Εν κατακλείδι, το 2 σε 1 απολεπιστικό/μάσκα “Better together” είναι πιο αποτελεσματικό, πολύ πιο οικονομικό και επιβαρύνει λιγότερο το περιβάλλον. Ακούγεται υπέροχο, έτσι δεν είναι;

Μήπως η κρέμα απολέπισης & μάσκα προσώπου «γδάρει» την επιδερμίδα μου;plusminus

Σε καμία περίπτωση! Το “Better together” έχει αναπτυχθεί με τρόπο που διασφαλίζει ότι οι κόκκοι που περιέχει είναι πιο στρογγυλοί κι όχι αιχμηροί, ώστε να μην αισθάνεσαι ούτε ότι τραυματίζεις το δέρμα σου ούτε ότι το δέρμα σου θα ξεραθεί.

Γιατί δεν βλέπω μαύρους κόκκους στην κρέμα απολέπισης & μάσκα προσώπου;plusminus

Οι κόκκοι που χρησιμοποιούμε είναι από περλίτη, ένα φυσικό ορυκτό, το οποίο παρομοιάζουμε με μικρές πέρλες! Οι κόκκοι είναι άσπροι ή ελαφρώς «περλέ» κι επιτρέπουν στο “Better together” να έχει μία πιο απαλή, κρεμώδη υφή.

Αισθάνομαι ένα ελαφρύ μούδιασμα/τράβηγμα όταν αφήνω το “Better together” ως μάσκα. Είναι φυσιολογικό;plusminus

Τα προϊόντα μας είναι όλα δερματολογικά ελεγμένα. Ένα ελαφρύ μούδιασμα/αίσθημα γαργαλητού είναι φυσιολογικό, καθώς εργάζονται σκληρά τα ενεργά συστατικά του προϊόντος. Εάν, ωστόσο, αυτό το αίσθημα μοιάζει περισσότερο με αίσθηση καψίματος, τότε μπορεί να είσαι αλλεργική/ος σε ένα από τα συστατικά – ναι, είναι πιθανό να συμβεί και με τα φυσικά συστατικά. Εάν συμβεί αυτό, ξέπλυνέ το  και ενημέρωσέ μας σε παρακαλούμε. Ίσως το δέρμα σου να μην είναι συνηθισμένο σε φυσικά προϊόντα και να προσπαθεί να προσαρμοστεί. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχουμε ακούσει κανέναν που να είχε αλλεργικές αντιδράσεις.

Παραγγελίες, πληρωμές και αποστολές

Χρειάζεται να δημιουργήσω λογαριασμό για να παραγγείλω;plusminus

Δεν απαιτείται να δημιουργήσεις λογαριασμό, μπορείς να παραγγείλεις ως επισκέπτης. Όμως, εάν θέλεις να επωφεληθείς πλήρως από το πρόγραμμα ανταμοιβής μας, θα σου προτείναμε να δημιουργήσεις λογαριασμό.

Μπορώ να παραγγείλω τηλεφωνικώς;plusminus

Λυπούμαστε, δεν λαμβάνουμε τηλεφωνικές παραγγελίες, μόνο online. Εάν έχεις οποιαδήποτε απορία, μη διστάσεις να μας στείλεις ένα email στο orders@youngcarpo.com και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου το συντομότερο δυνατό.

Δεν έχω λάβει email επιβεβαίωσης. Τι πρέπει να κάνω?plusminus

Έλεγξε μήπως έχει πάει στα ανεπιθύμητα! Εάν εξακολουθείς να μην το βρίσκεις, στείλε μας ένα email στο orders@youngcarpo.com με την ημερομηνία και την ώρα της παραγγελίας σου. Εάν κατοικείς εκτός Ελλάδας, στείλε μας και την πόλη στην οποία βρίσκεσαι.

Μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;plusminus

Φυσικά και μπορείς! Σε συνέχεια του email επιβεβαίωσης της παραγγελίας σου, θα λάβεις (ή ίσως έχεις ήδη λάβει- έλεγξέ το παρακαλούμε!) ένα email με έναν σύνδεσμο παρακολούθησης (tracking link). Πάτησέ τον και ακολούθησε το δέμα σου!

Δεν έχω λάβει tracking link. Τι πρέπει να κάνω?plusminus

Παρακαλούμε πολύ περίμενε έως 48 ώρες μετά το email επιβεβαίωσης και δες εάν θα λάβεις ένα tracking link. Στην απίθανη περίπτωση που δεν το λάβεις μετά από 3 ημέρες, στείλε μας ένα email στο orders@youngcarpo.com με την ημερομηνία και την ώρα της παραγγελίας σου. Εάν κατοικείς εκτός Ελλάδας, στείλε μας και την πόλη στην οποία βρίσκεσαι.

Μπορώ να αλλάξω ή να ακυρώσω την παραγγελία μου μετά την υποβολή της;plusminus

Έχεις έως και 48 ώρες για να αλλάξεις ή να ακυρώσεις την παραγγελία σου. Εάν η παραγγελία σου έχει φύγει από την αποθήκη μας τη στιγμή που θα ακυρώσεις (κάτι που είναι πολύ πιθανό), περίμενε να  φτάσει η παραγγελία και ακολούθησε τις οδηγίες της πολιτικής επιστροφών.

Σε πόσες μέρες θα παραλάβω την παραγγελία μουplusminus

  • ΑΘήνα: 1-3 εργάσιμες ημέρες
  • Υπόλοιπη Ελλάδα: 2-7 εργάσιμες ημέρες
  • Ευρώπη, Ζώνη 1 & 2:  2-10 εργάσιμες ημέρες
  • Ηνωμένο Βασίλειο: 2-5 εργάσιμες ημέρες
Για να βρεις περισσότερες & πιο αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τις διαθέσιμες επιλογές παράδοσης επισκέψου την πολιτική αποστολών & επιστροφών.

Τι θα συμβεί στην περίπτωση που δεν λάβω την παραγγελία μου;plusminus

Είναι εξαιρετικά απίθανο να συμβεί κάτι τέτοιο. Παρ’ όλα αυτά, εάν συμβεί, περίμενε έως και 15 ημέρες για παράδοση και παρακολούθησε την παραγγελία σου. Εάν μετά το πέρας 15 ημερών η παραγγελία σου δεν έχει φτάσει, στείλε μας ένα email στο orders@youngcarpo.com

Ποιες μεθόδους πληρωμής δέχεστε;plusminus

Δεχόμαστε όλες τις χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες Mastercard και Visa, καθώς και πληρωμή με αντικαταβολή (ισχύει μόνο εντός Ελλάδος). Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις τον προτιμώμενο τρόπο πληρωμής και θα εμφανιστούν  λεπτομερείς οδηγίες

Μπορώ να πληρώσω κατά την παράδοση;plusminus

Η πληρωμή κατά την παράδοση είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στην Ελλάδα.

Θα μοιραστείτε τα προσωπικά μου στοιχεία με τρίτους;plusminus

Όχι βέβαια, δεν θα το κάνουμε ποτέ!

Είμαι κάτω των 18 ετών. Χρειάζομαι την άδεια των γονιών μου για να αγοράσω προϊόντα περιποίησης δέρματος;plusminus

Εξυπηρετούμε άτομα άνω των 18,  αλλά και κάτω των 18 ετών. Όπως σε όλες τις περιπτώσεις που πραγματοποιούνται αγορές με τις πιστωτικές κάρτες των γονιών, θεωρούμε ότι οι αγορές σου θα γίνονται πάντοτε με γνώση τους.

Σε ποιες χώρες αποστέλλετε τα προϊόντα της Young Carpo;plusminus

Προς το παρόν αποστέλλουμε μόνο στην Ελλάδα και σε όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου. Θα μπορούμε να κάνουμε αποστολές και σε άλλα μέρη του κόσμου πολύ σύντομα, γι’ αυτό ρίχνε μια ματιά εδώ, καθώς θ’ ανανεώνουμε συχνά τη σελίδα με νέες περιοχές παράδοσης.

Μπορώ να στείλω τα προϊόντα της Young Carpo ως δώρο;plusminus

Τι ωραία ιδέα! Διάδωσε την αγάπη σου για την Young Carpo στέλνοντας δώρα στους φίλους σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βεβαιωθείς ότι έχεις συμπληρώσει σωστά τα στοιχεία και τη διεύθυνση αποστολής του ατόμου που επιθυμείς να λάβει το δώρο. Τόσο απλό!

Επιστροφές & Επιστροφές χρημάτων

Ένα προϊόν που έλαβα είναι κατεστραμμένο. Τι πρέπει να κάνω?plusminus

Λυπούμαστε πραγματικά για αυτό! Εάν έχεις λάβει ένα κατεστραμμένο προϊόν, στείλε μας email στο orders@youngcarpo.com παρέχοντάς μας λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών του εν λόγω προϊόντος, εντός 5 ημερών από την παραλαβή. Θα σε καθοδηγήσουμε ως προς τη διαδικασία επιστροφής και θα αντικαταστήσουμε την παραγγελία σου με τη σωστή, αποζημιώνοντάς σε για το κόστος επιστροφής. Βεβαιώσου ότι έχεις συμπεριλάβει τον αριθμό επιβεβαίωσης της παραγγελίας σου, ώστε να μπορούμε να εντοπίσουμε την παραγγελία σου και να επεξεργαστούμε το αίτημά σου έγκαιρα.

Έλαβα λάθος παραγγελία. Τι πρέπει να κάνω?plusminus

Ωχ, πώς συνέβη αυτό; Παρακαλούμε στείλε μας email στο orders@youngcarpo.com παρέχοντάς μας λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών του εν λόγω προϊόντος, εντός 5 ημερών από την παραλαβή. Θα σε καθοδηγήσουμε ως προς τη διαδικασία επιστροφής και θα αντικαταστήσουμε την παραγγελία σου με τη σωστή, αποζημιώνοντάς σε για το κόστος επιστροφής. Βεβαιώσου ότι έχεις συμπεριλάβει τον αριθμό επιβεβαίωσης της παραγγελίας σου, ώστε να μπορούμε να εντοπίσουμε την παραγγελία σου και να επεξεργαστούμε το αίτημά σου έγκαιρα.

Έχω λάβει την παραγγελία μου αλλά άλλαξα γνώμη και θα ήθελα να την επιστρέψω. Μπορώ να επιστρέψω τα προϊόντα και να λάβω επιστροφή χρημάτων;plusminus

Αλήθεια; Τι συνέβη; ΟΚ, μην αγχώνεσαι, μπορεί να συμβεί σε όλους μας. Θέλουμε να απλουστεύσουμε τη διαδικασία, οπότε εάν για κάποιο λόγο άλλαξες γνώμη, στείλε μας εντός 14 ημερών από την παραλαβή, ένα email στο orders@youngcarpo.com, αναφέροντας γιατί θέλεις να επιστρέψεις τα προϊόντα και μαζί θα επιλύσουμε το πρόβλημα. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν μέσω συστημένου ταχυδρομείου ή ταχυμεταφορών και τα έξοδα αποστολής επιστροφής θα καλυφθούν από εσένα. Εάν δεν υπάρχουν προϊόντα που λείπουν ή έχουν καταστραφεί, τότε θα λάβεις επιστροφή χρημάτων για την παραγγελία σου.

Επιστρέφετε τα έξοδα αποστολής;plusminus

Εάν πρέπει να επιστρέψεις ένα ελαττωματικό ή κατεστραμμένο προϊόν θα σε αποζημιώσουμε για τα έξοδα αποστολής που σχετίζονται με την παράδοση και την επιστροφή.

Γενικές πληροφορίες– Εταιρία

Ποιος διοικεί την Young Carpo;plusminus

Είμαι ακόμη πολύ νέα για να διοικώ εγώ την εταιρία.  Έδωσα όμως τροφή για σκέψη στους ιδρυτές – το έναυσμα για να δημιουργήσουν προϊόντα περιποίησης δέρματος προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες της νεανικής επιδερμίδας.

 

Η Young Carpo διοικείται από δύο άτομα. Τη μητέρα μου, Δήμητρα Πάλλη και τη συνεργάτιδά της, Τάνια Κωφίδου. Οι δύο τους μαζί έχουν περίπου 100 χρόνια εμπειρίας (υπερβάλλω λίγο…ίσως όχι τόση πολλή εμπειρία, αλλά σίγουρη μεγάλη!) σε μάρκετινγκ, PR, έρευνα αγοράς και στρατηγική. Μοιράζονται το ίδιο πάθος για υγιές, λαμπερό και «χαρούμενο» δέρμα, παρακολουθούν στενά όλες τις τελευταίες τάσεις που αφορούν σε προϊόντα περιποίησης δέρματος και έχουν τις απαραίτητες γνώσεις, δεξιότητες, καθώς και διορατικότητα για να μετουσιώσουν μια ιδέα σε επιχειρηματική πράξη.

 

Είναι προφανές ότι δεν μπορούν να κάνουν όλα όσα απαιτούνται μόνες τους. Γι’ αυτό τον λόγο προσέλαβαν επαγγελματίες που διαθέτουν πολύτιμη εμπειρία δεκαετιών στους τομείς της χημείας και της κοσμετολογίας, ως μέλη της ομάδας. Μαζί,  σχεδιάζουν, δημιουργούν και παράγουν φυτικά, πολυλειτουργικά, φυσικά προϊόντα που περιποιούνται και θρέφουν το δέρμα σου, αποτελώντας έτσι “food for your skin”.

Που είναι η έδρα σας;plusminus

Τα κεντρικά γραφεία μας βρίσκονται στην Αθήνα. Διατηρούμε επίσης γραφεία στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο, από όπου αποστέλλουμε τα προϊόντα μας στους πελάτες μας που κατοικούν στο ΗΒ.

Που παρασκευάζονται τα προϊόντα της Young Carpo products;plusminus

Ως ελληνική επιχείρηση, όλα μας τα προϊόντα παρασκευάζονται στην Ελλάδα. Και ναι, είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό.

Τι ακριβώς σημαίνει το “food for your skin”;plusminus

Ακριβώς όπως οι θρεπτικές τροφές είναι ευεργετικές για την υγεία του οργανισμού μας, έτσι και τα προϊόντα της Young Carpo περιέχουν μία σειρά φυτικών και φυσικών συστατικών με υψηλή θρεπτική αξία για το δέρμα σου. Με λίγα λόγια,  τα προϊόντα μας έχουν αναπτυχθεί για να θρέφουν το μεγαλύτερο όργανο του σώματός σου, το δέρμα!

 

Θα έχεις σίγουρα παρατηρήσει ότι πολλές υπερτροφές (superfoods) έχουν αντιοξειδωτικές ή/και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Το εκχύλισμα φύλλου ελιάς που χρησιμοποιούμε  περιέχει βιοδραστικά συστατικά σε πολύ υψηλή συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να έχει εξαιρετικές αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Επιπλέον, το συγκεκριμένο εκχύλισμα έχει αντιμικροβιακές, αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες που συμβάλλουν στο να διατηρείται το δέρμα σου υγιές. Επιπρόσθετα, όλα τα άλλα φυτά, καθώς και φυσικά συστατικά που χρησιμοποιούμε στις συνθέσεις μας φημίζονται για τις εκπληκτικές ιδιότητές τους που τα καθιστούν “food for your skin”.

Πότε θα κυκλοφορήσετε περισσότερα προϊόντα;plusminus

ΣΥΝΤΟΜΑ! Η σειρά προϊόντων μας αποτελεί αυτό που εμείς θεωρούμε ως απαραίτητη σειρά περιποίησης δέρματος για νέους ανθρώπους που θέλουν να έχουν ένα υγιές, καθαρό, χωρίς σημάδια και κηλίδες πρόσωπο.

 

Επί του παρόντος, εξετάζουμε την ανάπτυξη κι άλλων προϊόντων, με έμφαση σε πολυλειτουργικά προϊόντα προσώπου, αλλά και σώματος.

 

Η γνώμη σου έχει πολύ μεγάλη σημασία για εμάς γιατί θέλουμε τα προϊόντα μας να καλύπτουν τις δικές σου ανάγκες. Ως εκ τούτου, θα χαρούμε πολύ εάν μας στείλεις την άποψή σου αναφορικά με την ανάπτυξη νέων προϊόντων.

 

Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες προς το παρόν, αλλά θα σε κρατάμε ενήμερη/ο.

Που μπορώ να βρω τα προϊόντα της Young Carpo;plusminus

Δεν διαθέτουμε δικά μας καταστήματα ακόμη, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα σ’ ενημερώσουμε για επιλεγμένα σημεία στα οποία θα μπορείς να δεις και ν’ αγοράσεις τα προϊόντα μας. Επομένως, ρίχνε μια ματιά εδώ, καθώς θ’ ανανεώνουμε συχνά τη σελίδα με νέα σημεία πώλησης.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

καθαρισμός

ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΜΑΤΙΩΝ crystal clear

Φύλλο ελιάς* & Τσάι του βουνού*
Όλοι οι τύποι δέρματος
Ιδανικό για λιπαρό δέρμα, με τάση για ατέλειες
*Οργανικής καλλιέργειας

11.40

150 ml / 5.07 fl.oz

θρεψη

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ seas the day

Φύλλο ελιάς* & φλοιός μεσογειακού πεύκου
Όλοι οι τύποι δέρματος
Ιδανική για λιπαρό δέρμα, με τάση για ατέλειες
*Οργανικής καλλιέργειας

15.00

50 ml / 1.69 fl.oz

αναζωογονηση

ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ & ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ better together

Φύλλο ελιάς* & Σταφυλοκουκουτσέλαιο*
Όλοι οι τύποι δέρματος
Ιδανική για λιπαρό δέρμα, με τάση για ατέλειες
*Οργανικής καλλιέργειας

13.20

50 ml / 1.69 fl.oz

απολαυση

PRIMER ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΟΡΩΝ & ματ αποτελεσμα got you covered

Φύλλο ελιάς* & Μαστίχα
Όλοι οι τύποι δέρματος
Ιδανική για λιπαρό δέρμα, με τάση για ατέλειες
*Οργανικής καλλιέργειας

18.60

50 ml / 1.69 fl.oz