ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ YOUNG CARPO;

Φυσικά προϊόντα για νεανικές επιδερμίδες

Τι είναι η Young Carpo;

Η σειρά περιποίησης δέρματος της Young Carpo περιλαμβάνει προϊόντα που βασίζονται σε φυτικά, αλλά και φυσικά ενεργά συστατικά. Η μοναδική στον κόσμο βιοποικιλότητα της ελληνικής και κατ’ επέκταση μεσογειακής φύσης, η αποτελεσματικότητα των φυτικών και φυσικών δραστικών, τα θρεπτικά συστατικά, καθώς και η εστίαση στα απαραίτητα ή/και στα πολυλειτουργικά προϊόντα, καθιστά τις συνθέσεις της μοναδικής αυτής σειράς, ιδανικές για την κάλυψη των αναγκών της νεανικής επιδερμίδας. Στόχος της σειράς είναι ν’ αγαπήσουν οι νέοι άνθρωποι το δέρμα τους

Οι συνθέσεις της Young Carpo βασίζονται στην εξαιρετική ποιότητα των συστατικών που περιέχουν και στο πως τα συστατικά αυτά δρουν αποτελεσματικά, σε συμφωνία με το δέρμα σου.

Τα προϊόντα μας

Παρόλο που δεν μας αρέσει να χρησιμοποιούμε ακατανόητη ορολογία, όπως χωρίς parabens, φθαλικούς εστέρες, πετροχημικά, κ.λπ., θα σε καθησυχάσουμε λέγοντάς σου ότι η σειρά προϊόντων της Young Carpo δεν περιέχει κανένα βλαβερό ή ύποπτο συστατικό.

Η λέξη «καρπός» δεν χρειάζεται επεξήγηση στα ελληνικά. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι δεν είχαμε τον καρπό αυτόν κάθε αυτόν στο μυαλό μας όταν σκεφτόμασταν πιθανά ονόματα για τα προϊόντα μας. Αυτό που σκεφτόμασταν ήταν η αίσθηση του νέου, του φρέσκου που μας προσφέρει κάθε φορά η φύση. Η γέννηση ή καλύτερα, η αναγέννηση της φύσης ξανά και ξανά!

Επίσης, είναι μάλλον περιττό να το πούμε, αλλά δεν δοκιμάζουμε τα προϊόντα μας σε ζώα και δεν χρησιμοποιούμε ζωικά προϊόντα σε καμία από τις συνθέσεις μας. Είμαστε λοιπόν και cruelty-free και vegan.

Η γενιά μας γνωρίζει καλά τι θέλει. Η φροντίδα του δέρματος πρέπει να αντιμετωπίζεται έξυπνα. Στα αγγλικά το ονομάζουμε “skintelligent“. Η νέα γενιά όπως εσύ κι εγώ δεν δέχεται το ίδιο εύκολα με τις προηγούμενες γενιές να πληρώσει απίστευτα υψηλές τιμές για προϊόντα περιποίησης δέρματος, τα μισά από τα οποία δεν χρειάζεται και σε πολλές περιπτώσεις, δεν θα έπρεπε καν να εφαρμόζει στο δέρμα της.

Στην πορεία θα δημιουργήσουμε κι άλλα προϊόντα, αλλά για να είμαστε ειλικρινείς, δεν βιαζόμαστε. Η γνώμη σου μετράει κι εμείς θέλουμε να σχεδιάσουμε προϊόντα με βάση τα δικά σου θέλω και τις δικές σου ανάγκες (ναι, είμαστε όλοι αυτιά, πες μας τι θα ήθελες!). Δεν καταφεύγουμε σε άτοπους ισχυρισμούς και ψεύτικες υποσχέσεις. Αυτό στο οποίο εστιάζουμε είναι η δημιουργία υψηλής ποιότητας προϊόντων περιποίησης δέρματος για απαλή, λαμπερή, υπέροχη νεανική επιδερμίδα.

Τι λες λοιπόν; Σε περιμένω να ανακαλύψουμε μαζί τη σειρά προϊόντων της Young Carpo!

So come join us for the ride…

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΜΑΤΙΩΝ crystal clear

Φύλλο ελιάς* & Τσάι του βουνού*
Όλοι οι τύποι δέρματος
Ιδανικό για λιπαρό δέρμα, με τάση για ατέλειες
*Οργανικής καλλιέργειας

19.00

150 ml / 5.07 fl.oz

ΘΡΕΨΗ

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ seas the day

Φύλλο ελιάς* & φλοιός μεσογειακού πεύκου
Όλοι οι τύποι δέρματος
Ιδανική για λιπαρό δέρμα, με τάση για ατέλειες
*Οργανικής καλλιέργειας

25.00

50 ml / 1.69 fl.oz

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ & ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ better together

Φύλλο ελιάς* & Σταφυλοκουκουτσέλαιο*
Όλοι οι τύποι δέρματος
Ιδανική για λιπαρό δέρμα, με τάση για ατέλειες
*Οργανικής καλλιέργειας

22.00

50 ml / 1.69 fl.oz

ΑΠΟΛΑΥΣΗ

PRIMER ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΟΡΩΝ & ματ αποτελεσμα got you covered

Φύλλο ελιάς* & Μαστίχα
Όλοι οι τύποι δέρματος
Ιδανική για λιπαρό δέρμα, με τάση για ατέλειες
*Οργανικής καλλιέργειας

31.00

50 ml / 1.69 fl.oz