H ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Το δέρμα σου είσαι εσύ.
Διατήρησέ το υγιές. Διατήρησέ το χαρούμενο.

Τροφή για το δέρμα σου

Όσο σημαντική  είναι για το σώμα  μας μία υγιεινή διατροφή, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, άλλο τόσο είναι και για το δέρμα μας. Για να είναι το δέρμα σου υγιές και χαρούμενο (ναι, καλά άκουσες, χαρούμενο). Γιατί δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το υγιές δέρμα είναι χαρούμενο, υπέροχο δέρμα!

Χρησιμοποιούμε φυτά και βότανα από την Ελλάδα και την περιοχή της Μεσογείου, επειδή πιστεύουμε ακράδαντα στα οφέλη της μεσογειακής διατροφής! Υπάρχει καλύτερη «τροφή για το δέρμα σου» από τα διεθνώς αναγνωρισμένα για τις πολύτιμες ιδιότητές τους φυτά και βότανα της Μεσογείου;

Έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας με κορυφαίους επιστήμονες και ειδικούς στην περιποίηση δέρματος, ήτοι χημικούς και κοσμετολόγους με πολύχρονη εμπειρία σε πολυεθνικές εταιρείες παραγωγής προϊόντων περιποίησης δέρματος, καθώς και με βοτανολόγους και καθηγητές πανεπιστημίου με διεθνή εμπειρία, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι οι συνθέσεις μας αποτελούνται από φυσικά συστατικά που παράγονται με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε το νεανικό δέρμα να επωφελείται από τη μέγιστη ποσότητα θρεπτικών συστατικών ανά σταγόνα!

Βασικά Συστατικά

Το κύριο συστατικό όλων των προϊοντικών συνθέσεών μας είναι εκχύλισμα φύλλου ελιάς. Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν χρησιμοποιούμε οποιοδήποτε εκχύλισμα φύλλου ελιάς, αλλά εκχύλισμα που προέρχεται από το φύλλο της Κολοβής ποικιλίας ελιάς της Λέσβου. Το συγκεκριμένο εκχύλισμα έχει πολύ υψηλό ποσοστό ελευρωπαΐνης  και ελαιασίνης, δύο εξαιρετικά ευεργετικών βιοδραστικών ενώσεων με αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμικροβιακές, αντιμυκητιακές και αντιβακτηριακές ιδιότητες.

Συχνά αναφερόμαστε στο ελαιόλαδο ως «υγρός χρυσός» λόγω της υψηλής θρεπτικής του αξίας. Εάν το ελαιόλαδο είναι υγρός χρυσός, τότε το εκχύλισμα φύλλου ελιάς που χρησιμοποιούμε στις συνθέσεις μας, είναι πλατίνα!

Εάν έχεις γεννηθεί στην Ελλάδα, δεν χωράει αμφιβολία ότι έχει χορτάσει το μάτι σου ελαιόδεντρα. Όπου βρεθείς κι όπου σταθείς θα δεις κι ένα ελαιόδεντρο. Αδιαμφισβήτητα, η Ελλάδα φημίζεται για το υψηλής ποιότητας ελαιόλαδό της. Ως Έλληνες, όλοι γνωρίζουμε τη διατροφική αξία του ελαιόλαδου. Το χρησιμοποιούμε στη διατροφή μας από την αρχαιότητα! Στη Young Carpo χρησιμοποιούμε το εξαιρετικό αυτό εκχύλισμα φύλλου ελιάς σε όλα τα προϊόντα μας, αξιοποιώντας τις ευεργετικές του ιδιότητες, έτσι ώστε να μπορείς να αισθάνεσαι όμορφα μέσα στο δέρμα σου, να απολαμβάνεις ένα υγιές, υπέροχο δέρμα. 

Τα βασικά ενεργά συστατικά των προϊόντων μας προέρχονται από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, από τα ακόλουθα ελληνικά νησιά: Φύλλο ελιάς από τη Λέσβο (βιολογικής καλλιέργειας), τσάι βουνού από την Κρήτη (βιολογικής καλλιέργειας), σταφυλοκουκουτσέλαιο από τη Σάμο (σταφύλι βιολογικής καλλιέργειας), μαστίχα από τη Χίο, περλίτη από τη Μήλο.

Τα προϊόντα περιποίησης της Young Carpo βασίζονται σε φυσικά ενεργά συστατικά. Η μοναδική στον κόσμο βιοποικιλότητα της ελληνικής και κατ’ επέκταση μεσογειακής φύσης, η αποτελεσματικότητα των φυτικών και φυσικών δραστικών, τα θρεπτικά συστατικά, καθώς και η εστίαση στα απαραίτητα ή/και στα πολυλειτουργικά προϊόντα, καθιστά τις συνθέσεις της μοναδικής αυτής σειράς, ιδανικές για την κάλυψη των αναγκών της νεανικής επιδερμίδας. Στόχος της σειράς είναι να μάθουν οι νέοι άνθρωποι ν’ αγαπούν το δέρμα τους.

Τροφή για το δέρμα σου. Αυτή η φράση συμπυκνώνει αυτό που κάνουν τα προϊόντα της Young Carpo. Θρέφουν το δέρμα σου, διατηρώντας το υγιές!

ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΑΣ

1

Οι θρεπτικές ιδιότητες των φυτών & βοτάνων

Εάν κάποιο συστατικό δεν είναι θρεπτικό για το δέρμα σου, δεν το χρησιμοποιούμε στα προϊόντα μας. Οι συνθέσεις της Young Carpo βασίζονται στην εξαιρετική ποιότητα των συστατικών που περιέχουν και στο πως τα συστατικά αυτά δρουν αποτελεσματικά, σε συμφωνία πάντοτε με το δέρμα σου.

2

Λέμε όχι στα «ύποπτα» ή/και βλαβερά συστατικά

Λέμε όχι στα συστατικά που ενδέχεται να ερεθίσουν ή να βλάψουν το δέρμα σας. Εάν ένα συστατικό είναι ύποπτο και εγείρει ανησυχίες για την υγεία, πολύ απλά, δεν το χρησιμοποιούμε.

3

Είμαστε cruelty-free & vegan

Το μόνο λαγουδάκι που έχουμε ακουστά είναι ο Bugs Bunny! Ούτε τα προϊόντα μας, ούτε τα συστατικά τους έχουν δοκιμαστεί σε ζώα! Δεν χρησιμοποιούμε επίσης κανένα συστατικό ζωικής προέλευσης. Τόσο απλά!

4

Ειλικρίνεια & διαφάνεια

Οι συνθέσεις των προϊόντων μας πραγματοποιούν αυτό που υπόσχονται. Δεν σε παραμυθιάζουμε με παραπλανητικούς ή/και ψευδείς ισχυρισμούς. Σου λέμε τα πράγματα ως έχουν, είμαστε καθ’ όλα ειλικρινείς.

5

Σεβόμαστε το περιβάλλον

Δεν διαθέτουμε πληθώρα προϊόντων, τα μισά εκ των οποίων δεν θα χρειαστείς ποτέ πραγματικά. Δεν έχουμε εξωτερική συσκευασία. Δεν χρησιμοποιούμε χαρτί αλόγιστα. Επισκέψου τη σελίδα μας για τη βιωσιμότητα, ώστε να ενημερωθείς για την προσήλωσή μας σε πράξεις κι όχι σε λόγια.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΜΑΤΙΩΝ crystal clear

Φύλλο ελιάς* & Τσάι του βουνού*
Όλοι οι τύποι δέρματος
Ιδανικό για λιπαρό δέρμα, με τάση για ατέλειες
*Οργανικής καλλιέργειας

19.00

150 ml / 5.07 fl.oz

ΘΡΕΨΗ

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ seas the day

Φύλλο ελιάς* & φλοιός μεσογειακού πεύκου
Όλοι οι τύποι δέρματος
Ιδανική για λιπαρό δέρμα, με τάση για ατέλειες
*Οργανικής καλλιέργειας

25.00

50 ml / 1.69 fl.oz

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ & ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ better together

Φύλλο ελιάς* & Σταφυλοκουκουτσέλαιο*
Όλοι οι τύποι δέρματος
Ιδανική για λιπαρό δέρμα, με τάση για ατέλειες
*Οργανικής καλλιέργειας

22.00

50 ml / 1.69 fl.oz

ΑΠΟΛΑΥΣΗ

PRIMER ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΟΡΩΝ & ματ αποτελεσμα got you covered

Φύλλο ελιάς* & Μαστίχα
Όλοι οι τύποι δέρματος
Ιδανική για λιπαρό δέρμα, με τάση για ατέλειες
*Οργανικής καλλιέργειας

31.00

50 ml / 1.69 fl.oz