Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Σχετικά με την εταιρία

Η έδρα της Young Carpo βρίσκεται στην Αθήνα, Ελλάδα. Διατηρούμε επίσης ένα δεύτερο γραφείο στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο.

Είμαστε και οι δύο μητέρες εφήβων κοριτσιών και αγοριών και έχουμε εργαστεί για περισσότερα από 20 χρόνια σε εθνικές και πολυεθνικές εταιρίες, σχεδιάζοντας και υλοποιώντας στρατηγικές marketing και επικοινωνίας, τόσο από την πλευρά του πελάτη, όσο και από την πλευρά του συμβούλου (έρευνα αγοράς, στρατηγική μάρκετινγκ, δημόσιες σχέσεις).

Οι Ειδικοί

Η Young Carpo έχει συνεργαστεί με μία ομάδα κορυφαίων επιστημόνων και ακαδημαϊκών οι οποίοι αγκάλιασαν την επιχειρηματική μας προσπάθεια με τρόπους που δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε. Συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν και να συνεργάζονται μαζί μας, ώστε να παρέχουμε καινοτόμα, αποτελεσματικά, βιώσιμα προϊόντα περιποίησης δέρματος. Τους ευχαριστούμε, όχι μόνο για τη συμβολή τους, αλλά και για το πάθος που έχουν δείξει για την Young Carpo!

Δήμητρα Πάλλη The Business Strategist

«Με εμπειρία δεκαετιών ως σύμβουλος επικοινωνίας, η δουλειά μου είναι να θέτω τις ερωτήσεις και να βρίσκω ή/και «αποκωδικοποιώ» τις απαντήσεις. Έχω εργαστεί σε μεγάλες εταιρίες ως επικεφαλής έρευνας αγοράς και marketing όπως και σε ‘Big 4’ και βραβευμένες συμβουλευτικές επιχειρήσεις. Επιπρόσθετα, έχοντας τα τελευταία χρόνια τη δική μου εταιρία συμβούλων, έχω μάθει -συχνά με τον σκληρό τρόπο-  τα “πρέπει” και “δεν πρέπει” του να διοικεί κανείς μία επιχείρηση».

Τάνια Κωφίδου The Creative Thinker

«Το μάρκετινγκ τρέχει στο αίμα μου, είναι στο DNA μου. Παθιάζομαι όταν σχεδιάζω και υλοποιώ στρατηγικές και πλάνα marketing που κάνουν τις μάρκες να ζωντανεύουν, ν’ αποκτούν υπόσταση. Έχω εργαστεί σε μεγάλους ομίλους Μ.Μ.Ε. ως επικεφαλής marketing & επικοινωνίας, καθώς και σε βραβευμένες εταιρίες συμβούλων επικοινωνίας, ως υπεύθυνη για τους λογαριασμούς μερικών από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρίες προϊόντων περιποίησης δέρματος. Η εμπειρία μου περιλαμβάνει επίσης τη διεύθυνση  marketing & επικοινωνίας σε ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα, έτσι γνωρίζω καλά τις συμπεριφορές και τα θέλω της περίφημης γενιάς Ζ.

Βορειοευρωπαϊκή ανατροφή,
Μεσογειακός τρόπος ζωής

Καθ’ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας μας είχαμε και οι δύο την επιλογή να επιστρέψουμε στις πόλεις όπου ζήσαμε, σπουδάσαμε και εργαστήκαμε για πολλά χρόνια. Η Δήμητρα μεγάλωσε στο Λονδίνο και ξεκίνησε να εργάζεται εκεί, ενώ η Τάνια πέρασε τα εφηβικά, πανεπιστημιακά και πρώτα της εργασιακά χρόνια στις Βρυξέλλες. Ωστόσο, ακόμη και όταν ο πειρασμός ήταν τεράστιος – ειδικά κατά τη διάρκεια της ελληνικής χρηματοπιστωτικής κρίσης – δεν σκεφτήκαμε ποτέ να φύγουμε από την Ελλάδα. Αντιθέτως, παραμείναμε στην Αθήνα, όπου πλέον κατοικούμε εδώ και πολλά χρόνια.

Ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε προϊόντα περιποίησης δέρματος όταν ήμασταν έφηβες.  Αξίζει να τονίσουμε ότι τότε ήμασταν ακόμη πολύ νέες για να συνειδητοποιήσουμε ότι κάναμε μία επένδυση. Επενδύσαμε στη φροντίδα του δέρματός μας από μικρή ηλικία. Κι αν υπάρχει ένα πράγμα που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα μετά από τόσα χρόνια, είναι ότι δεν είναι ποτέ πολύ νωρίς για να ξεκινήσει κανείς να φροντίζει το δέρμα του. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι το δέρμα μας το  «παντρευόμαστε» για μια  ζωή. Στην πραγματικότητα, όσο νωρίτερα ξεκινάει η φροντίδα του δέρματος, τόσο πιο αργά θα εμφανιστούν τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

Εν κατακλείδι, η Young Carpo συνδυάζει την ενέργεια και την έμπνευση μίας Gen ‘Zeder’ (κόρη της Δήμητρας) με τη γνώση, την εμπειρία και την ειλικρινή μας δέσμευση να σου παρέχουμε μία σειρά προϊόντων βασισμένη σε φυσικά συστατικά που προστατεύουν και θρέφουν το δέρμα σου, διατηρώντας το υγιές και χαρούμενο.

young-carpo-the-company-2

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

ΑΦΡΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ & ΜΑΤΙΩΝ crystal clear

Φύλλο ελιάς* & Τσάι του βουνού*
Όλοι οι τύποι δέρματος
Ιδανικό για λιπαρό δέρμα, με τάση για ατέλειες
*Οργανικής καλλιέργειας

€19.00

150 ml / 5.07 fl.oz

ΘΡΕΨΗ

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ seas the day

Φύλλο ελιάς* & φλοιός μεσογειακού πεύκου
Όλοι οι τύποι δέρματος
Ιδανική για λιπαρό δέρμα, με τάση για ατέλειες
*Οργανικής καλλιέργειας

€25.00

50 ml / 1.69 fl.oz

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ

ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ & ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ better together

Φύλλο ελιάς* & Σταφυλοκουκουτσέλαιο*
Όλοι οι τύποι δέρματος
Ιδανική για λιπαρό δέρμα, με τάση για ατέλειες
*Οργανικής καλλιέργειας

€22.00

50 ml / 1.69 fl.oz

ΑΠΟΛΑΥΣΗ

PRIMER ΜΕΙΩΣΗΣ ΠΟΡΩΝ & ματ αποτελεσμα got you covered

Φύλλο ελιάς* & Μαστίχα
Όλοι οι τύποι δέρματος
Ιδανική για λιπαρό δέρμα, με τάση για ατέλειες
*Οργανικής καλλιέργειας

€31.00

50 ml / 1.69 fl.oz